Ben je op zoek naar een leuke en lekkere manier om Brugge te ontdekken? Dan is een hapjestour iets voor jou! Een hapjestour is een wandeling door de historische en culturele stad, waarbij je onderweg stopt bij verschillende lokale adresjes om te proeven van typische Brugse lekkernijen. Zo leer je niet alleen de stad kennen, maar ook de smaken en tradities van de Bruggelingen.

Een hapjestour begint bij het station, waar je een gids ontmoet die je meeneemt op een culinaire reis door Brugge. Je wandelt langs de mooiste plekjes, zoals de Markt, het Belfort, de Burg, de Onze-Lieve-Vrouwekerk en de Reien. Onderweg vertelt de gids je interessante weetjes en verhalen over de geschiedenis en het erfgoed van Brugge.

Maar een hapjestour is meer dan alleen kijken en luisteren. Je mag ook proeven! Bij elke stop krijg je een hapje of een drankje aangeboden, dat iets te maken heeft met Brugge of met de Belgische keuken. Denk bijvoorbeeld aan chocolade, wafels, frietjes, bier, kaas, garnalenkroketten, speculaas of Brugse zot. Zo ontdek je de echte smaak van Brugge!

Of wat dacht je van een Brugse Zot, een blond bier dat gebrouwen wordt in het hartje van de stad? Of een Brugsche Swaene, een witte chocolade met een vulling van hazelnootpraliné? Of een Brugsche kletskop, een krokant koekje met amandelen? Je zult gegarandeerd smullen!

Een hapjestour is de ideale manier om Brugge te beleven. Je zult versteld staan van de schoonheid, de gezelligheid en de heerlijkheid van deze stad. Dus waar wacht je nog op? Schrijf je nu in voor een hapjestour en laat je verrassen door Brugge!