StadsTours Leuven

Welkom in Leuven! Een stad op mensenmaat, centraal gelegen in België en helemaal zichzelf. Leuven is een stad met een rijke geschiedenis en een bruisend studentenleven. De stad is bekend om zijn prachtige gotische stadhuis en de universiteit van Leuven, die een van de oudste en meest prestigieuze universiteiten van Europa is.

Leuven is een stad die je te voet of per fiets kunt verkennen. Het historische centrum is compact en gemakkelijk te navigeren. Het is gevuld met gezellige cafés, restaurants en winkels. Er zijn tal van bezienswaardigheden, zoals de Sint-Pieterskerk, de Abdij van Park en het M-Museum.

Als je van bier houdt, dan ben je in Leuven aan het juiste adres. De stad heeft een lange traditie van bierbrouwen en is de thuisbasis van de wereldberoemde Stella Artois-brouwerij. Er zijn tal van cafés en bars waar je kunt genieten van een heerlijk Belgisch biertje.

Leuven is ook een stad van festivals en evenementen. Elk jaar vindt er in december het Wintertijd-festival plaats, waarbij de stad wordt omgetoverd tot een winterwonderland. In de zomer is er het Beleuvenissen-festival, waarbij de straten van Leuven worden gevuld met muziek en dans.

Kortom, Leuven is een stad die je niet mag missen tijdens je bezoek aan België. Er is voor ieder wat wils, of je nu van geschiedenis, cultuur, bier of gewoon gezelligheid houdt. Welkom in Leuven!

Hapjestour Leuven 25€

Lekker hapjes en aangenaam wandelen in Leuven

Fietstour Leuven 35€

Ontdek Leuven samen met ons per fiets

Wandeltour Leuven 15€

Fijn wandelen in Leuven