StadsTours Oostende

Ben je op zoek naar een leuke bestemming voor je volgende vakantie? Dan is Oostende de perfecte keuze! Oostende is een bruisende stad aan de Belgische kust, waar je kunt genieten van zon, zee en strand, maar ook van cultuur, geschiedenis en gastronomie. In deze blog post vertel ik je waarom je Oostende moet bezoeken en wat je er allemaal kunt doen.

Oostende is de grootste en meest populaire badplaats van België, met een lange en brede zandstrand waar je heerlijk kunt relaxen, zwemmen, surfen of wandelen. Je kunt ook een fiets huren en de mooie duinen en polders verkennen, of een boottocht maken naar het nabijgelegen Fort Napoleon of de vuurtoren Lange Nelle. Als je van kunst en cultuur houdt, kun je een bezoek brengen aan het Mu.ZEE, het museum voor moderne kunst, of het James Ensorhuis, het voormalige huis van de beroemde schilder. Oostende heeft ook een rijk erfgoed, met historische gebouwen zoals de Sint-Petrus-en-Pauluskerk, het Kursaal en de Koninklijke Gaanderijen. Je kunt door ons ook rondgeleid worden langs de street art en de vele muurschilderingen die de stad kleur geven.

Oostende is ook een stad waar je lekker kunt eten en drinken, met tal van gezellige cafés, restaurants en terrasjes. Je kunt er proeven van de typische Oostendse specialiteiten, zoals garnaalkroketten, vissoep of oesters. Of je kunt je laten verwennen in een van de vele chocolaterieën of ijssalons. ‘s Avonds kun je je amuseren in het casino, het theater of de bioscoop, of gewoon genieten van de sfeer op de dijk of in de uitgaansbuurt.

Zoals je ziet, heeft Oostende voor ieder wat wils. Het is een stad waar je je nooit zult vervelen, of je nu houdt van natuur, cultuur of ontspanning. Dus waar wacht je nog op? Boek nu je reis naar Oostende en ontdek zelf waarom het de parel aan de Noordzee is!

Hapjestour Oostende 25€

Lekker hapjes en aangenaam wandelen in Oostende

Fietstour Oostende 35€

Ontdek Oostende samen met ons per fiets

Wandeltour Oostende 15€

Fijn wandelen in Oostende