StadsTours Gent

Ben je op zoek naar een leuke bestemming voor je volgende vakantie? Dan is Gent misschien wel iets voor jou! Gent is een prachtige stad in België, vol met historische gebouwen, gezellige cafés, culturele evenementen en culinaire hoogstandjes.

Gent is een stad met een rijke geschiedenis. Je kunt er de middeleeuwse sfeer proeven in het Gravensteen, het Belfort, de Sint-Baafskathedraal en de vele andere monumenten die de stad sieren. Je kunt ook een boottochtje maken over de Leie en de Schelde, en genieten van het uitzicht op de pittoreske gevels en bruggen. Of je kunt een wandeling maken door het Patershol, een oud wijkje met smalle straatjes en charmante huisjes.

Gent is ook een stad met een bruisend cultureel leven. Je kunt er tal van musea bezoeken, zoals het Design Museum, het STAM, het SMAK en het MSK. Je kunt er ook naar het theater, de opera, de cinema of een concert gaan. Gent heeft bovendien elk jaar verschillende festivals, zoals de Gentse Feesten, het Lichtfestival, het Filmfestival en het Jazzfestival. Er is altijd wel iets te beleven in Gent!

Gent is tenslotte een stad met een heerlijke keuken. Je kunt er smullen van typische gerechten zoals waterzooi, stoverij, frietjes en neuzekes. Je kunt er ook proeven van de vele bieren die in en rond Gent gebrouwen worden, zoals Gruut, Gentse Tripel, Augustijn en Delirium Tremens. En je kunt er natuurlijk ook genieten van de Belgische chocolade, wafels en pralines.

Zoals je ziet, is Gent een stad die je niet mag missen. Het is een stad waar je je meteen thuis voelt, waar je veel kunt leren en ontdekken, en waar je je smaakpapillen kunt verwennen. Dus waar wacht je nog op? Boek nu je trip naar Gent en laat je verrassen door deze fantastische stad!

Hapjestour Gent 25€

Lekker hapjes en aangenaam wandelen in Gent

Fietstour Gent 35€

Ontdek Gent samen met ons per fiets

Wandeltour Gent 15€

Fijn wandelen in Gent