StadsTours Brugge

Op zoek naar je bestemming voor je volgende uitstapje, teambuilding of bedrijfsuitje? Dan is Brugge de perfecte keuze! Brugge is een prachtige stad in België, vol met historische gebouwen en heerlijke chocolade. Als een van de best bewaarde middeleeuwse steden van Europa, waan je je in een sprookje als je door de smalle straatjes wandelt, langs de oude kerken, kloosters en paleizen. De reien, dit zijn de kanalen die de stad doorkruisen, zijn absoluut fotogeniek en gaven haar de bijnaam “Venetië van het Noorden”.

Brugge is ook een paradijs voor liefhebbers van kunst en cultuur. En natuurlijk mag je Brugge niet verlaten zonder te proeven van de beroemde Belgische chocolade, die je in talloze winkeltjes en cafés kunt vinden. Brugge is ook een gezellige stad: geniet van de typische Belgische gastvrijheid bij een typisch gerechtje zoals mosselen met friet, stoofvlees of wafels. Biertje drinken in een van de vele cafés mag ook niet ontbreken.

Kortom, Brugge is een stad die je niet mag missen, waar geschiedenis, kunst en gastronomie samensmelten in een onvergetelijke ervaring. Dus waar wacht je nog op? Boek nu en laat je betoveren door deze unieke stad!

Hapjestour
25€

Lekker hapjes en aangenaam wandelen in Brugge

Fietstour
35€

Ontdek Brugge samen met ons per fiets

Wandeltour
15€

Fijn wandelen in Brugge